Specialister i nye kolonihavehuse og
fritidshuse bygget efter dine ønsker

Fritidshuse

fritidshus

Fritidshuse – nyt hus til rigtig ferie året rundt

Har du et gammelt fritidshus, er du sikkert vant til småreparationer, problemer med vand og el, fugtskader, vedligeholdelsesopgaver som maling af huset eller nedgravning af dræn - måske skadedyr på det utætte loft. Alt sammen irritationsmomenter, der tager noget af fornøjelsen ved at skulle holde ferie for de fleste ejere af gamle fritidshuse.

Sådan behøver det ikke at være. Du kan i stedet nyde din ferie og slappe af med moderne køkken, toilet og bad samt glæde dig over at vedligeholdelsen er minimal, hvis du vælger at købe et af vores tidssvarende fritidshuse.

Vi bygger det til dig af kvalitetsvinduer og vægelementer, som holder prisen nede, men som er langt bedre isoleret og indrettet, end gamle fritidshuse er.

Du er selv med til at indrette fritidshuset, så det kommer til at passe perfekt til alle jer, der skal bruge det. Du får et godt grundlag at vælge ud fra, ved at lytte til vores rådgivning, for vi har over 30 års erfaring med at bygge fritidshuse, kolonihavehuse, vinterhaver, udestuer og tilbygninger.

Fritidshuse med bedre plads

Begrænsningen i byggeriet ligger ikke hos dig eller hos os. Den ligger udelukkende i, at fritidshuse skal holde sig inden for en vis størrelse for at være lovlige.

havehus 3

Derfor er det praktisk for dig, at vi er eksperter i at udtænke kreative opbevaringsløsninger og udnytte hver en kvadratmeter bedst muligt. Vi har tegnet og opført mange flotte fritidshuse med unikke løsninger – og vi deler dem gerne med dig.

Selvom alle er indstillet på at leve et enkelt og afslappet liv under ferien i deres fritidshuse, er der dagligdags ting og fornødenheder, vi alle gerne vil have plads til for at kunne nyde livet fuldt ud. Det ved vi, og derfor bruger vi god tid på at få afdækket jeres ønsker om f.eks. plads til mikroovn, mange stikkontakter, kontorplads, legehjørne og sovepladser.

Er du ejer af en ubebygget fritidsgrund, har du måske ikke så store erfaringer at skabe dit helt eget fritidshus ud fra. Det har vi – du kan være helt tryg ved vores grundige kendskab til at bygge fritidshuse. Vi tænker på det hele og beder dig vælge, hvad du bedst kan lide.

Det giver sig selv, når man siger ordet fritidshus: Det er et hus, man opholder sig i, når man har tid til at nyde sin fritid. Med vores fritidshuse oplever kunderne til deres store glæde og tilfredshed, at de nu reelt har frihed til rigtig at holde fri og slappe af.

Vil du høre mere om, hvordan vi bygger fritidshuse, så ring på tlf. 2585 6911 og aftal et møde. Her kan du også høre om hvordan du kan bygge vores fritidshuse selv eller nøjes med at bygge noget af dem.