Specialister i nye kolonihavehuse og
fritidshuse bygget efter dine ønsker

Byg selv kolonihavehus

Er du håndværker eller handy-man kan du sagtens købe et byg selv kolonihavehus hos os. Har du evnerne, har du også muligheden for at bygge et flot, nyt kolonihavehus til en rigtig attraktiv pris. Forløbet i starten er det samme, som hvis du køber et nøglefærdigt kolonihavehus.

Det betyder, at vi mødes om at lave en skitse over huset samt tilpasse og indrette det. Du vælger, med grundig rådgivning fra os, vinduer, tag, vægge, farver, isolering, skillevægge, tagrender og dræn – kort sagt, alt hvad du skal bruge til dit byg selv kolonihavehus.

Byg selv kolonihavehus

For at vi kan være sikre på, at du får materialer i den gode kvalitet, vi i forvejen er kendt for, bestiller vi alle materialerne til dit byg selv kolonihavehus hos vores anerkendte leverandører. Materialerne fremstilles efter mål, så du kan gå direkte i gang med at bygge. Vi sørger for, at det hele leveres klar til brug ved din kolonihavegrund.

Forinden skal du have støbt fundamentet – eller hvis dette ikke er lovligt i din kolonihave, har vi andre løsninger, så du undgår at dit nye træhus har forbindelse til jorden og rådner nedefra. Vores løsninger har indbygget ventilation og tager ikke noget fra husets tilladte højde. Vi har tænkt på det hele – du skal udelukkende levere dine håndværker-evner og din lyst til selv at gå i gang med dit byg selv kolonihavehus.

Byg selv kolonihavehus og glem papirerne

Inden du kan gå i gang, leverer vi også tekniske tegninger, lavet i professionelle CAD-programmer, og sørger for alt papirarbejdet, som skal være i orden hos foreningen og kommunen først. Du skal have en række tilladelser – også til et byg selv kolonihavehus.

Du kan slippe for alt bøvlet og lade os sørge for alt det administrative - med mindre du selv har stor erfaring med denne del af byggesagen og foretrækker at gøre det selv. Ofte er det udelukkende byg-selv delen, vores kunder er mest interesserede i at udføre – og ikke udfyldelse af papirer og korrespondance med kommunen.

Vil du i gang med dit byg selv kolonihavehus af kvalitetsmaterialer, så ring og få en snak på tlf. 2585 6911.