Byg kolonihavehus – begynd lige nu

Er du begyndt at længes efter lys og lange sommerdage i kolonihaven, er du bestemt ikke den eneste. Januar, februar og marts er blandt de travleste måneder på året, for os der bygger kolonihavehuse.

Byg kolonihavehus

Det er som om ejere af gamle kolonihavehuse automatisk får aktiveret en indre knap, der hedder ”Byg kolonihavehus”.

Det er nemlig nu, du kommer i tanke om, at de dejlige sommerdage i kolonihavehuset sidste sommer, ikke kun var lutter idyl. Måske var i trætte af, at alt tøjet blev fugtigt af at ligge i huset, måske gik i hinanden på nerverne på regnvejrsdage med alt for lidt plads indendørs.

Blev det hurtigt for koldt at være i huset, selvom I gerne ville have haft en længere sæson, eller var I trætte af alle småreparationerne, når det egentlig burde være hygge og afslapning at være i kolonihaven.

De fleste med et gammelt kolonihavehus kan genkende flere af disse oplevelser. Og det er netop nu, når man begynder at glæde sig allermest til at flytte til sommeradressen, at alle de gamle ærgrelser fra sidste år dukker op.

Byg kolonihavehus

Hjælp til i bygge processen eller lad os gøre det hele. Vælg mellem 4 forskellige måder at få bygget dit kolonihavehus.
Det er de færreste, der bygger et nyt kolonihavehus af paller, plader og gammelt træ, ligesom i de gode gamle dage. I dag er et kolonihavehus godt isoleret, har et lækkert badeværelse og alle tekniske installationer.
Byg kolonihavehus selv – eller få hjælp
Det er derfor vi har højsæson for byggemøder netop om vinteren. Og det er perfekt timet, for så kan du nå at få bygget dit kolonihavehus færdigt inden sæsonen går rigtigt i gang.

Har du ikke selv mulighed for at bygge helt eller delvist, opfører vi dit kolonihavehus for dig. Men først skal vi have et møde. Gerne mens det stadig er mørkt og koldt udenfor – for så kan dit kolonihavehus være klar allerede til foråret.

Ring til os på tlf. 25 85 69 11 og aftal et møde, så kan du rigtig begynde at glæde dig til sommer.