Hvorfor vælge os

I nyder sikkert livet i kolonihaven, men hvad med livet indendørs i selve kolonihavehuset. Er det også en nydelse, eller er det på tide at tænke på et nyt kolonihavehus.
Combigruppen

Vi har mange års erfaring med kolonihavehuse

Samme spørgsmål gælder til dig, der har et gammelt fritidshus. Er det altid en fornøjelse at ankomme til en fugtig, spartansk og nedslidt feriebolig.

Kom til os, det vælger mange andre også at gøre. Det gør de, fordi de gerne selv vil bestemme, hvordan deres nye sommerboliger skal se ud. Men samtidig vil de også have den rådgivning, som kun et erfarent firma kan levere. Når det gælder køb af nyt kolonihavehus og fritidshus, er Combigruppen det helt rigtige sted at spørge om råd.

Mange når slet ikke videre til andre udbydere af nye kolonihavehuse og fritidshuse. De tegner, designer og indretter f.eks. et nyt kolonihavehus med vores dygtige konsulenter, fordi de straks kan mærke, at vi tager deres ønsker alvorligt – og kan opfylde dem.

Vi gør det hele

Når først I har valgt, hvordan jeres nye, moderne kolonihavehus eller fritidshus skal se ud, går alt papirarbejdet i gang. Hos os. I behøver ikke selv tage jer af noget som helst.
Et nyt kolonihavehus er altid sjovt
For os bliver det aldrig kedeligt at tegne et nyt kolonihavehus eller fritidshus helt fra bunden. Ingen af husene er jo ens, for du har andre ønsker end din nabo i kolonihaven. Det er sjovt, udfordrende og meget inspirerende at opfylde både dine og naboens drømme om et skønt, enkelt og komfortabelt liv i kolonihaven.

Du opdager straks, at vi kan bevare den traditionelle, charmerende kolonihave-stil, samtidig med at vi tilfører et nutidigt aftryk for eksempel i form af store vinduespartier,  ovenlys og badeværelse.

Indvendig gør vores udnyttelse af den sparsomme plads sig også straks bemærket hos de fleste. Vi er selv begejstrede for hele tiden at finde og udvikle nye opbevarings-idéer, for i så små huse, som et nyt kolonihavehus eller et fritidshus, er det afgørende at bruge pladsen til fulde.
Et nyt kolonihavehus fyldt med detaljer
Alle detaljer i hele byggeriet vendes og drejes, til alle er helt tilfredse. Det koster ikke ekstra – det er vores bidrag til, at du og din familie får et nyt kolonihavehus eller fritidshus, der gør jer til de gladeste kunder, en kolonihavehusbygger kan drømme om.

Når der står et nyt kolonihavehus flot og færdigt på grunden, oplever vores kunder, at vi også holder, hvad vi lover med hensyn til levering og finish. Løftet om god kvalitet holder også. For at du ikke skal have anledning til at sætte spørgsmålstegn ved holdbarheden af vores kolonihavehuse og fritidshuse, vælger vi med fuldt overlæg at bygge af solide, vejrbestandige materialer, ofte med 10 års garanti.

Det er både nu og om mange år, at detaljerne og kvaliteten på et nyt kolonihavehus eller fritidsbolig kan bruges som målestok for, hvor seriøse vi er med at opføre gode ferieboliger til vores kunders oaser.
Formålet med et nyt kolonihavehus
Vi tager både designet og selve opførelsen af alle vores byggerier meget seriøst. Vi hænger os i detaljer, men husker også  at have fokus på det store overblik og hele formålet med at bygge et nyt kolonihavehus.

Formålet er, at endnu flere glade kunder i årevis fremover kan nyde et komfortabelt liv i skønne omgivelser, hvor der er tænkt på alle hus-brugernes behov og ønsker. Store og små.

Vil du opleve, hvorfor mange kunder vælger os til at bygge et nyt kolonihavehus til dem, så ring på tlf. 2585 6911.