Vi gør det hele

Når først I har valgt, hvordan jeres nye, moderne kolonihavehus eller fritidshus skal se ud, går alt papirarbejdet i gang. Hos os. I behøver ikke selv tage jer af noget som helst.

Håndtering af byggesager

Inden I kan flytte ind i jeres moderne kolonihavehus med alle bekvemmeligheder, skal der søges om tilladelser, bestilles materialer, holdes øje med håndværkerne og meget mere. Vi gør det hele – og vi har stor erfaring i håndtering af byggesager med kolonihavehuse og fritidshuse, så alt går som det skal.

I gamle dage var der næsten frit slag til at bygge som man ville og af alle typer materialer i den tids kolonihaver. Det bærer det gamle hus i jeres kolonihave måske præg af. I dag er der en række byggekrav og regler, som skal være opfyldt – også i have- og kolonihaveforeninger.

Desuden bliver et moderne kolonihavehus i dag nøje tegnet, og det bliver bygget i god håndværksmæssig kvalitet, så I får glæde af jeres sommerbolig eller fritidshus mange år fremover.

Byg kolonihavehus

Hjælp til i bygge processen eller lad os gøre det hele. Vælg mellem 4 forskellige måder at få bygget dit kolonihavehus.
Glæd jer
I kan glæde jer til, at livet fremover i et moderne kolonihavehus bliver mere enkelt, fordi I nu får opfyldt jeres ønsker til praktisk opbevaring, indretning og isolering. Men faktisk begynder det enkle liv allerede, når I slipper for alt det praktiske omkring selve byggeriet.
Det enkle liv i et moderne kolonihavehus
I kan glæde jer til, at livet fremover i et moderne kolonihavehus bliver mere enkelt, fordi I nu får opfyldt jeres ønsker til praktisk opbevaring, indretning og isolering. Men faktisk begynder det enkle liv allerede, når I slipper for alt det praktiske omkring selve byggeriet.
Når I har besluttet jer for et velindrettet og moderne kolonihavehus fra Combigruppen, tager vi os gerne af hele byggesagen.
Vi varetager alt, der har med byggeriet af jeres nye kolonihave eller fritidshus at gøre:
 • Al korrespondance med kommunen herunder udarbejdelse af tegninger og ansøgninger til Teknisk Forvaltning samt indhentning af nødvendige godkendelser. Helt konkret sørger vi for teknisk ansøgningsmateriale og tekniske tegninger over jeres moderne kolonihavehus. Vi udfærdiger
  • plan- og facadetegning
  • snittegninger
  • plan over fundamentet
  • situationsplan
  • redegørelse for tagvandafledning og redningsåbninger
  • evt. varmetabsberegning
  • al øvrig kontakt med jeres kommune vedrørende byggeriet af jeres moderne kolonihavehus eller fritidshus.
 • Vi sikrer at alle tekniske og lovmæssige krav, som gælder for moderne kolonihavehuse og fritidshuse, overholdes.
 • Vi bestiller materialer, der svarer til de mål og den kvalitet, i har valgt til byggeriet af jeres nye sommerbolig. Vi har i forvejen god kontakt til leverandørerne og har mange års erfaring med at bestille byggematerialer.
 • Byggematerialerne skal være klar til håndværkerne på det rigtige tidspunkt. Vi koordinerer leveringen, så arbejdet glider uden forsinkelser.
 • Byggematerialer kontrolleres af os ved leveringen, så de stemmer overens med det, der skal bruges til byggeriet af jeres nye, moderne kolonihavehus.
 • Combigruppen er også ansvarlig for at koordinere hvornår de forskellige håndværkere skal i gang med byggeriet. Vi har arbejdet med håndværkere i over 30 år og har stor erfaring i at koordinere byggeriet af fritidshuse og kolonihavehuse.
 • Byggeriets fremskridt holder vi også øje med. Forløbet skal kontrolleres og tilpasses, hvis der opstår problemer.
 • Når byggeriet er færdigt, gennemgår vi alle detaljer og kontrollerer at alle detaljer og finish er ordentligt afsluttet.
Du kan også vælge selv at stå for hele byggesagen, hvis du vil bygge kolonihavehus selv. Vi leverer gerne rådgivning, tegningerne og byggematerialerne, hvorefter du selv tager dig af resten af byggesagen.

Ønsker du at bygge en del af det nye kolonihavehus eller fritidshus selv, tilpasser vi os efter dine ønsker. Vi står stadig gerne for alt papirarbejdet.
Har i allerede brugt alt for meget tid på at spekulere over, hvor indviklet det er, at få drømmen om et moderne kolonihavehus opfyldt. Stop spekulationerne nu og få inspiration og seriøs rådgivning hos Combigruppen. Ring nu på tlf. 2585 6911 og bestil et besøg.