Kolonihavehus hvor hyggen er bevaret

Er dit kolonihavehus af ældre dato påskønner du sikkert hyggen og minderne i huset.

Gode grunde til nyt kolonihavehus

Alligevel har du sikkert nogle gode grunde til, at du gerne vil have et nyt kolonihavehus, måske er der endda flere punkter, du kan kende på denne liste:
  • Mit kolonihavehus er for mørkt. Jeg vil gerne have flere vinduer, måske endda ovenlys og en dobbelt terrassedør.
  • Mit kolonihavehus er umoderne. Jeg vil gerne have et nyt køkken og et rigtigt badeværelse.
  • Mit kolonihavehus er utæt. Jeg vil gerne have en bedre opvarmning i mit kolonihavehus, så vi kan bruge det flere måneder om året.
  • Mit kolonihavehus er for lille. Der er ikke rigtig plads nok til opbevaring eller sovepladser til børnene.
  • Mit kolonihavehus er meget slidt. Det er ikke rigtig til at reparere på det mere, fordi alt er så forfaldent.
  • Mit kolonihavehus er ikke særligt vellugtende. Der lugter gammelt og lugten vil ikke forsvinde.
Dette er eksempler på nogle af de mange og gode grunde til, at vores kunder vælger at købe et nyt kolonihavehus. De har lige så mange gode grunde til at vælge netop os, til at bygge deres nye kolonihavehus.

Vi bygger kolonihavehus med hygge

Den begrænsede plads i kolonihavehuse gør at hyggen fra det gamle hus, helt automatisk flytter med. Vi gør os også umage for at det nye hus får den rette hygge. Vi anbefaler at husets udvendige træbeklædning monteres vandret og vi bruger ekstra brede planker. Det får huset til at se lavere og mere hyggeligt ud – præcis som et kolonihavehus helst skal være.

Byg kolonihavehus

Hjælp til i bygge processen eller lad os gøre det hele. Vælg mellem 4 forskellige måder at få bygget dit kolonihavehus.
Vi bygger et nyt og lyst kolonihavehus til dig, der passer til den størrelse, du gerne vil have og som holder sig inden for foreningens regler om størrelse. Indretningen er du selv med til at bestemme.
Højt til loftet
Antallet af tilladte kvadratmeter kan vi ikke ændre på, men vi hjælper dig med at udnytte hver eneste af dem bedst muligt. Vi er klar med reel og grundig rådgivning samt en række kreative, praktiske løsninger, vi gerne vil vise dig, når vi besøger dig til en uforpligtende samtale.

Regn med at et kolonihavehus kan rumme 2-3 værelser, et toilet med brusebad og vaskesøjle, stue og køkken ud i et – eventuelt adskilt af en halvvæg. Sådan vælger mange at indrette sig. Men der er flere muligheder for at få ekstra meget ud af pladsen. Mange vælger for eksempel at indrette deres nye sommerbolig med en hems.

De fleste steder må et kolonihavehus være 4-4,5 meter i højden. Det er nok til at du kan få indrettet en hems under loftet.

Hemsen kan bruges til opbevaring af tøj, kufferter eller som sovepladser til børn eller børnebørn, som selvfølgelig også skal føle sig hjemme i jeres kolonihavehus. Der er flere forskellige løsninger, så lad os tale om, hvad der er behov for i dit nye hus til kolonihaven.
Skab dit eget kolonihavehus
Slut med kun at drømme om et nyt og lækkert kolonihavehus med plads til det hele. Sammen kan vi skabe præcis det du gerne vil have.

Har du tænkt på om dit nye kolonihavehus skal have gipsvægge eller trævægge. Vi rådgiver dig om fordele og ulemper. Skal der være loft til kip, gitterspær, ensidigt fald …?

Alle vores vinduer er med lavenergiglas, men hvordan skal de se ud. Der er lige så mange muligheder, som hvis du skulle bygge en villa. Er du til romantiske bondehus-vinduer eller store trekantede glasflader. Skal de være sidehængte, med sprosser eller hvordan er din stil …?

Isolering skal du også tænke på. Hvornår skal du bruge dit kolonihavehus. Hele året eller kun i sommermånederne. Få god vejledning af os, når vi mødes.

Vi rådgiver dig, så du kan være helt tryg ved at du ender med et kolonihavehus, der hele vejen igennem passer til din stil og dine ønsker.
Nyt kolonihavehus af høj kvalitet

Vi bygger dit kolonihavehus af vinduer og vægelementer, der alle fremstilles efter mål, så du kan få det hele, præcis som du vil have det. 

Vægelementerne producerer vi selv. Til vinduespartier bruger danske leverandører, blandt andre Rationel og KBK, der begge er kendt for at levere kvalitet og give op til 10 års garanti.

Vi tilbyder desuden et fundament, der ikke kan rådne – så slipper I for et meget velkendt problem, som andre kolonihavehus-ejere slås med.
Overlad alt det praktiske med byggeriet og papirarbejdet til os. Du skal kun bruge energi på at glæde dig til hygge, god opbevaringsplads, nyt køkken og bad, opvarmning og plads til hele familien, når I fremover står af ræset og flytter i kolonihaven.

Er du klar til et møde hos dig om dine kolonihavehus-drømme. Ring på tlf. 2585 6911.