Kolonihavehus priser

Hvad koster det mon, spørger du helt sikkert dig selv, efter at have kigget dig omkring på hjemmesiden efter et nyt kolonihavehus.
Hvad koster det mon?
Priser har du måske ikke set mange af endnu.
Det skyldes, at det er helt umuligt at give dig reelle kolonihavehus priser, når du endnu ikke har fortalt os, hvordan dit hus skal se ud.

Vi har ikke nogle standardløsninger på huse, og dermed heller ikke nogle standard kolonihavehus priser. Men vi har en række retningsgivende priser og prisforslag, som kan give dig en idé om, hvor meget et nyt kolonihavehus koster.

Når først vi sammen går i gang med at indrette og tilpasse dit nye hus, vil du hurtigt forstå, hvorfor vi ikke på forhånd kan præsentere dig for faste kolonihavehus priser.

Priseksempler

Se eksempler på hvordan dit kolonihavehus kan se ud samt retningsgivende priser.
Påvirk vores kolonihavehus priser
Hvor vil du have vinduer, og hvor mange. Skal vi støbe fundamentet, eller gør du det selv. Skal vi male både indvendig og udvendig. Dine valg er afgørende for den endelige pris på kolonihavehuset. Undervejs i vores snak om dine ønsker, oplyser vi gerne om, hvilke løsninger der er de billigste og de dyreste, så du har helt fra starten mulighed for at påvirke din egen kolonihavehus pris.

Vores kolonihavehus priser ligger cirka midt på vores branches pris-skala. Det betyder, at du er sikker på at få et hus af god kvalitet ved at undgå de billigste udbydere – og det betyder også, at du kan få et virkelig godt og solidt kolonihavehus, uden at du betaler overpris for overflødig luksus.

Når du har det endelige tilbud fra os, så husk også – hvis du skal sammenligne kolonihavehus priser – at tjekke, om de andre har tagrender, eternitskørter, VVS-arbejde, regnvandsfaskiner og lignende med i deres tilbud. Det har vi – med mindre du selv vælger nogle af delene fra – for vi sælger dig et helt hus, så der ikke er nogle ubehagelige overraskelser.

Har du allerede et fastlagt budget til byggeriet, sætter vi os sammen og får indrettet og tegnet et skønt hus, der ikke overskrider beløbet. Vi har så mange løsningsforslag, materialetyper og muligheder for at sammenstykke vores kolonihavehus priser, at vi også kan lave et realistisk tilbud til dig.

Spar yderligere penge ved at bygge kolonihavehuset selv eller byg dele af det.

Er du klar til at få regnet en pris på dit kolonihavehus, så ring på tlf. 2585 6911.